- مجموعه: آموزش شیرینی پزی

مواد لازم :
تخممرغ |
سه عدد |
شكر |
يك و نيم پيمانه |
شير |
يك پيمانه |
كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل |
از هر کدام نصف پيمانه |
بيكينگ پودر |
دو قاشق چايخوري |
وانيل |
1/4 قاشق چايخوري |
پودر بادام |
دو قاشق سوپخوري |
آرد |
شش قاشق غذاخوري سر پر |
ليموترش |
يك عدد |
طرز تهيه :
تخممرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه ميتوان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد.
نظرات شما عزیزان: